Harta site-ului
Ajutor
Agenţii economici în vizorul Autorităţilor Locale
Agenţii economici în vizorul Autorităţilor Locale

Astăzi, de către specialiştii din cadrul Direcţiei economie, buget şi finanţe, în scopul monitorizării şi familiarizării cu situaţia agenţilor economici din teritoriu, a fost efectuată o vizită de lucru la antreprenorii din satul Molovata Nouă.  
Astfel a fost vizitat agentul economic SRL „Miholnat Grup”, administrator Scaun Alexei, care şi-a lansat activitatea în anul 2016 prin deschiderea unui mini-market şi terasă acoperită, oferind consumatorilor mărfuri de diverse categorii şi respectiv spaţiul pentru petrecerea sărbătorilor. Totodată, a fost vizitat şi agentul economic  P.Î ”Oprea Alexandru”, care efectuează diverse lucrări din fier forjat: portițe, garduri, balustrade, copertine, gratii, uși metalice, scări metalice și alte confecții din fier forjat.Agentul dat, oferă şi  servicii de restaurare și vopsire a confecțiilor din metal, restaurarea ușilor metalice.
Problema cea mai stringentă cu care se confruntă antreprenorii din localitatea dată este transportul de mărfuri atât în perioada rece a anului cât şi în condiţiile climaterice nefavorabile.
 
Ana NICOLAEV, şef Serviciul dezvoltare economică, investiţii şi relaţii transfrontaliere

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Agenţii economici în vizorul Autorităţilor Locale - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta